» Termékek » Kompresszorok » Csavarkompresszorok

Csavarkompresszorok

A Fini ipari kompresszorok teljes egészében Olaszországban készülnek. Erős, mindennapos igénybevételre alkalmasak és megkülönböztetett fontossággal szerepel a termékjellemzők között az energiatakarékosság .

Csavarkompresszoraink egyaránt megoldást kínálnak a nagy iparvállalatok, valamint kis- és középvállalatok sűrített levegős ellátására. A gépek folyamatos, erős igénybevételre vannak tervezve, emellett kiemelt jelentőséggel bír az energiatakarékos működés, alacsony üzemeltetési és karbantartási költség, egyszerű beüzemelés és használat.

A komplett gyártási eljárás, a tervezéstől a csomagolásig, a Fini saját üzemeiben, Olaszországban történik. Magasan képzett szakembergárda végzi a gyártást és összeszerelést. Minden egyes gyártási folyamatot folyamatos ellenőrzés és monitorozás kísér, így garantált a kompresszorok kiváló minősége és páratlan megbízhatósága.

Az új ékszíjmeghajtású, olajbefecskendezéses MICRO és PLUS csavarkompresszorok alacsony energiafelhasználással és maximális hatékonysággal működnek. A csavarkompresszor sorozat - variálhatóságának köszönhetően - széles körben felhasználható: tartályra szerelt vagy tartály nélküli kivitel, hűtveszárítóval vagy anélkül, állandó fordulatszámú vagy inverterrel szerelt modellek.

Ebbe a kategóriába tartoznak az alábbiak: