» Rólunk

Rövid bemutató a Príma Csapágy Kft-ről.

Miért mennek nálunk gördülékenyen a dolgok?

Szállítási szerződések, kihelyezett konszignációs raktárak, ISO minősítésünk, minőségi termékeink, szerviztevékenységünk, szolgáltatásaink jelentik és garantálják azokat a komplex megoldásokat, melyek biztosítják a zavarmentes üzemelést, a váratlan meghibásodások elkerülését, a vevők fenntartási költségeinek optimalizálását.

Garanciánk stabil lábai a termékeink magas minősége, a kollégáink szakmai hozzáértése és lelkes csapatunk, akik együttesen alkotják a Príma Csapágy Kft-t.

  1. 1990
  2. 1993
  3. 2017
  4. 2020

1990. február: Elindult a műszaki kereskedés ev., ekkor még 1 termékkel, a csapággyal.

1993: Az SKF Svéd Golyóscsapágy Rt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei szerződött partnere lettünk, cégünk Príma Csapágy néven Kft-vé alakult. Ezekben az években, vevőink termékigényei, elvárásai alapján folyamatosan fejlődve régiónk meghatározó szereplőivé váltunk a tevékenységi körünkben. Ezúton is hálásan köszönjük minden partnerünknek, aki minket választott.

Míg másoknak az ár a legfőbb szempont, addig mi elköteleztük magunkat a MINŐSÉGI TERMÉK – MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS mellett. Ügyfeleink számára szimpla áruk helyett, komplex MEGOLDÁST nyújtunk az adott műszaki problémájukhoz. Mi sem biztosítja ezt jobban, mint szemléletünk, hogy feladatunknak tekintjük a növekvő vevői igényeknek való kompromisszumok nélküli megfelelést, hogy ne a termékek jöjjenek vissza hozzánk, hanem az elégedett vevőink.

Ma már elmondhatjuk, hogy pontos piac ismerettel, minőségi informatikával, komoly raktárkészlettel, jelentős logisztikai háttérrel, és nem utolsó sorban szakképzett munkatársakkal állunk vevőink rendelkezésére nap, mint nap. Felelős partnerként tudjuk, sok még a tenni- és tanulni valónk, ugyanakkor vállaljuk a legnagyobb kihívásokat is.