Ismerje meg az SKF Axios megoldást

A berendezés első védelmi vonala. Az SKF Axios az SKF és az Amazon Web Services (AWS) egyszerű, méretezhető és felhőalapú prediktív karbantartási megoldása.
Az SKF Axios gyakorlatilag bármilyen iparágban ideálisan használható,* az élelmiszer-feldolgozástól, gyógyszeripartól kezdve a cellulóz- és papíriparon át a közművekig, az egyetemekig, a kórházakig, és még számos más területen.

 

Mindig működik
Az automata eszközök felügyelik a gép üzemében bekövetkező változásokat, éjjel-nappal észlelik a rendellenességeket, és riasztásokat küldenek, ha intézkedésre van szükség.
Mindig kéznél van
Mindegy, hogy az alkalmazás a telefonjáról, a táblagépéről vagy a számítógépéről működik, az állapotfelügyeleti adatok és a riasztások karnyújtásnyi távolságról elérhetők.
Mindig egy lépéssel előrébb jár
Hozzon megalapozottabb döntéseket az adatok alapján, és küszöbölje ki a problémákat még azelőtt, hogy bekövetkeznének. Minél több összegyűjtött adat áll rendelkezésre, a gépi tanulás annál okosabb lesz. Az SKF Axios folyamatosan fejlődik, hogy megóvja az Ön berendezéseit.

 

Nyugalmat biztosít a karbantartási és megbízhatóság csapatok számára

  • Teljesen automatizált, vezeték nélküli technológia a hőmérséklet és a 3-irányú rezgésadatok gyűjtéséhez
  • Működésre kész és egyszerűen telepíthető
  • Nincs szükség speciális szakértelemre vagy rezgésdiagnosztikai tapasztalatra
  • Gépi tanulást alkalmaz a rendellenességek észlelésére és értesíti a felhasználókat
  • Költséghatékony és méretezhető

Vezeték nélküli és méretezhető, E2E megoldás
Az SKF Axios összegyűjti és elemzi a hőmérséklet- és rezgésadatokat annak érdekében, hogy észlelje a berendezésben fellépő rendellenességeket, és értesítéseket küld a berendezések állapotáról. Kezdje kicsiben, és szükség szerint bővítse az adatgyűjtést az SKF és az AWS költséghatékony, E2E előrejelző karbantartási rendszerével. Az SKF Axios működésre kész, egyszerűen használható rendszer. Számos további érzékelő hozzáadható akár különböző időpontokban is, melyek automatikusan csatlakoznak a legközelebbi átjáróhoz. A hálózathoz korlátlan számú átjáró hozzáadható.

 

Hogyan működik az SKF Axios?
Amikor az SKF Axios rendelleneséget észlel a berendezés állapotában, a felhasználók figyelmeztetést kapnak, így a karbantartók még időben megtehetik a megfelelő intézkedéseket. A gépi tanulás az adatokban bekövetkező változások előzményein alapul. Minél több összegyűjtött adat áll rendelkezésre, az eszköz annál okosabban és pontosabban észleli a rendellenességeket.

 

További információt itt talál.