» Nyereményjáték szabályzat

Játékszabályzat a Príma Csapágy Kft. által meghirdetett “Nyerj Kärcher járműtisztító szettet” nyereményjátékhoz.
A nyereményjáték szervezője a Príma Csapágy Kft. (5000 Szolnok, Thököly út 93.)

A nyeremény feltételei az alábbiak:

 1. Nyereményjáték időtartama
  A nyereményjáték 2024. 04. 10 – 2023. 04. 21 -ig tart.
 2. Résztvevők
  A nyereményjátékban részt vehet bármely természetes személy, aki nem esik a következőkben meghatározottak körébe:
  A nyereményakcióban nem vehetnek részt a Príma Csapágy Kft. munkatársai és közvetlen hozzátartozói, valamint 18 éven aluliak. Jogi út kizárva.
 3. Nyereményjáték leírása
  A Játékban résztvevőknek a Príma Csapágy Kft. a https://primacsapagy.hu/nyerj-karcher-jarmutisztito-szettet/ lévő űrlapot kell kitölteni és elküldeni. Egy Internet-felhasználó egyszer vehet részt a játékban.
 4. Nyeremény
  3 db KÄRCHER CAR INTERIOR BUNDLE járműtisztító szett.
  A nyeremények képei csak illusztrációk, így némely termék esetében lehet pl. szín eltérés.
  A nyeremények készpénzre nem válthatóak!
 5. Sorsolás
  A sorsolás 2024.04.23-án egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik.
  A nyereményt a Príma Csapágy Kft. biztosítja a Nyertes számára.
  A nyertes az űrlapon megadott e-mail címen kerül értesítésre. Amennyiben a Nyertes a nyeremény átadásához/átvételéhez szükséges adategyeztetést nem végzi el az átvételi értesítést követő 5 (öt) napon belül, vagy az együttműködést megtagadja, ebben az esetben a Príma Csapágy Kft. a Nyertesként kisorsolt személyt a Játékból kizárhatja, egyben pedig jogosult pótnyertest sorsolni, értesíteni és őt Nyertessé nyilvánítani (Tartaléknyertes). A Tartaléknyertesekre eltérő rendelkezés hiányában a Nyertesre vonatkozó szabályok irányadóak.
 6. A nyeremény átvétele
  A nyertes a nyereményt személyesen veheti át előre egyeztetett időpontban Príma Csapágy Kft. székhelyén (5000 Szolnok, Thököly út 93.), vagy futárszolgálattal kerül kiszállításra, a játék végétől (2024.04.21.) számított 30 napon belül.
 7. Tájékoztatók
  A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük legkésőbb 2024.04.30-ig. Adatait (e-mail címét, telefonszámát) harmadik személynek nem adjuk át. A Príma Csapágy Kft. garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz.
 8. Felelősség korlátozása
  Időnként előfordulhat, hogy a Szervező vagy a Nyereményjáték szervezésében résztvevő partnerein kívülálló okokból a Játékkal kapcsolatos bármely szolgáltatás nem használható, melyekért a Szervező a felelősségét kizárja. Szervező, illetve a Játék szervezésében résztvevő személyek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Játék során, a Játék esetleges, Szervező illetve közreműködő partnereinek fel nem róható hibáiból, hiányosságaiból, ideértve a szervező weboldala esetleges hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért való felelősséget.A Szervező, illetve a jelen Nyereményjáték szervezésében részt vevő cégek nem felelősek és kizárnak mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat, a játékkal kapcsolatos részvétellel összefüggésben.

Szolnok, 2024. április 09.
Príma Csapágy Kft.