» Termékek » Kompresszorok » Olajmentes fogászati kompresszorok

Olajmentes fogászati kompresszorok

A Medicair olajmentes kompresszorok több mint fél évszázados tapasztalat eredményeként, kifejezetten fogászati felhasználásra készülnek. A lehető legnagyobb hatékonysággal, problémamentes működéssel biztosítják a fogorvosok és fogtechnikusok munkájához nélkülözhetetlen olajmentes sűrített levegő ellátást. A folyamatos innováció, műszaki szakértelem és megbízható alapanyag használat eredményeként kompresszoraink tökéletesen megfelelnek a jelen piaci elvárásoknak.

A MedicAir kompresszorok változatos kivitelben és felszereltségben rendelhetők:

  • Dr SONIC: a speciális kialakítású hangszigetelő védőburkolatnak és a különálló hűtőventillátornak köszönhetően a piac legcsendesebb terméke. A kompresszorok egy- vagy kétoszlopos adszorpciós szárítóval is rendelkezésre állnak.
  • MED: A hangszigetelő panel kivételével, a Dr. Sonic kompresszorral megegyező kivitelben készül.

 

A Dr. SONIC és MED termékskála a legújabb Airlab sorozattal egészült ki: speciális „költségkímélő” kivitel fogászati laboroknak és egyéb egészségügyi területekre. A Medicair kompresszor sűrítőegysége különálló elemként is rendelhető, így a felhasználói igények szerinti konfiguráció állítható össze. (fogászati klinikák, kórházak, stb.)

Ebbe a kategóriába tartoznak az alábbiak: