SKF TKTL 11 Infravörös hőmérő

A TKTL 11 infravörös hőmérő egy könnyű és egyszerűen használható érintkezésmentes hőmérő.

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKTL 11

70.593 Ft

(Nettó: 55.585 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF infravörös hőmérő TKTL 11

A TKTL 11 infravörös ( IR) technológiát alkalmaz a hőmérséklet mérésére, érintkezésmentesen. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet mérését az olyan alkalmazásoknál, ahol a felületek szennyeződésének kiküszöbölése érdekében kerülni kell a hagyományos tapintószondával való érintkezést. Tehát a TKTL 11 ideálisan használható például az élelmiszer ipari alkalmazások hőmérsékletének mérésére.

A TKTL 11 folyamatos hátsó megvilágítású színes LCD kijelzővel rendelkezik.
A TKTL 11 infravörös hőmérő a pontos célzáshoz II. lézerosztályú lézersugarat, a hőmérséklet méréséhez pedig infravörös érzékelőt használ. Az eszköz optikai lencséje kibocsátja, visszaveri és továbbítja az energiát, amely összegyűlik és a detektoron összpontosul.
A nyolc lézerpont kijelöli a hőmérsékletmérés területét. A terület mérete a céltárgy távolságától függ, a távolságcélmező (D/S) arány 16:1. Ez azt jelenti, hogy 16 cm-nél a mér t terület 1 cm átmérőjű kör.

Az egység elektronikája az információt átalakítja leolvasott hőmérsékleti értékre, amely megjelenik a kijelzőn. A lézersugár csak célzásra szolgál.

 

Letölthető dokumentumok:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.