SKF TKTL 21 Infravörös hőmérő

A TKTL 21 infravörös hőmérő egy könnyű és egyszerűen használható érintkezésmentes hőmérő.
A pontos érintkezési hőmérséklet mérése érdekében hőelemes tapintószondával is felszerelhető (Az eszközt TMDT 2-30 tapintószondával együtt szállítjuk).

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKTL 21

133.766 Ft

(Nettó: 105.327 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF Infravörös hőmérő TKTL 21

A mért hőmérséklet azonnal megjelenik a nagy méretű színes kijelzőn. Mivel a hőmérő nem érintkezik forró felületekkel vagy mozgó alkatrészekkel, így biztonságosabb, gyorsabb és egyszerűbb hőmérsékletmérést tesz lehetővé. Az érintkezési hőmérséklet mérési opció gyakran nagyobb pontosságot biztosít.

A TKTL 21 infravörös (IR) technológiát alkalmaz a hőmérséklet mérésére, érintkezésmentesen. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet mérését az olyan alkalmazásoknál, ahol a felületek szennyeződésének kiküszöbölése érdekében kerülni kell a hagyományos tapintószondával való érintkezést. Tehát a TKTL 21 ideálisan használható például az élelmiszeripar i alkalmazások hőmérsékletének mérésére.

A lézerpontok kijelölik a hőmérsékletmérés területét. A terület mérete a céltárgy távolságától függ, a távolság- célmező (D/ S) arány 30: 1. Ez azt jelent i, hogy 30 cm-nél a mér t terület 1 cm átmérőjű kör. Az egység elektronikája az információt átalakítja leolvasott hőmérsékleti értékre, amely megjelenik a kijelzőn.
A nyolc lézersugár csak célzásra szolgál. A hőmérséklet a felhasználó választásától függően °C-ban vagy °F-ban jelenik meg a kijelzőn. Az indítógomb megnyomásakor a kijelzőn megjelenik az aktuális hőmérséklet és a mérési időszak alatt mért maximális hőmérséklet. Az indítógomb elengedése után még 60 másodpercig látható az utolsó mérés során rögzített hőmérsékleti érték.

Az érintő hőmérsékletméréshez a TKTL 21 felszerelhető bármely SKF TMDT K-típusú tapintószondával. A szondák az alkalmazások széles körében használhatók, például magas hőmérséklet, felület, gáz és folyadékok, valamint forgó alkatrészek mérésére. A TKTL 21 hátsó megvilágítású színes LCD kijelzővel és erős LED fénnyel rendelkezik a vizsgált alkalmazás részleteinek megvilágításához.

 

Letölthető dokumentumok:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.