SKF TMMR 8F/SET Megfordítható pofás lehúzókészlet

Sokoldalú robusztus kivitelű lehúzók belső és külső lehúzásra

 

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TMMR 8F/SET

408.775 Ft

(Nettó: 321.870 Ft)

Készletinformáció: Raktáron van.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF Megfordítható pofás lehúzók, TMMR F sorozat

A sokoldalú SKF megfordítható pofás lehúzók ideálisan használhatók a csapágyak és egyéb alkatrészek, például fogaskerekek és tárcsák belső és külső lehúzására. A nyolc lehúzóból álló standard kínálat a különböző méretű csapágyak és más alkatrészek széles választékához használható. A TMMR ..F lehúzó sorozat különösen sokoldalúvá vált azáltal, hogy a négy legnagyobb méretű lehúzó extra hosszú karokkal is rendelhető, standard felszereltségként (TMMR ….XL). Az extra hosszú karok segítségével a tengelyvégtől távolabb elhelyezett csapágyak és alkatrészek is könnyedén lehúzhatók. Még ennél is nagyobb rugalmasságot biztosít, hogy az extra hosszú karok mérete tovább növelhető toldóelemek hozzáadásával.
• A kartartón lévő hatszögű fej a kiszerelés során lehetővé teszi a lehúzó és a csapágy elforgatását, megkönnyítve ezzel a használatot
• A széles megfogási tartomány 23 mm (0.9 in.) belső megfogástól 350 mm (13.8 in.) külső megfogásig sokféle csapágy és alkatrész kiszerelését teszi lehetővé • A legtöbb hasonló lehúzóval szemben ezek a lehúzók a névleges terhelési kapacitásuk határáig használhatók a lehúzókarok maradandó deformációja nélkül
• Az extra hosszú karok könnyen illeszthető és eltávolítható toldóelemeivel tovább növelhető a hatásos karhossz. A toldóelemek használata nem befolyásolja a lehúzóerőt.
• Az SKF megfordítható pofás lehúzók 3 különböző készletben, állvánnyal is rendelhetők.

TMMR 8F/SET tartalma:
TMMR 40F
TMMR 60F
TMMR 80F
TMMR 120F
TMMR 160F
TMMR 200F
TMMR 250F
TMMR 350F
TMMR 16/35XL-5

 

Letölthető dokumentumok:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.