SKF SM 20 ELP-ASTR (felületkezelt acélötvözet) Vibracon géptalp

Univerzális, állítható, újrafelhasználható géptalp.

A korrózióvédelem biztosítására szabványos szénacél (CS sorozat) és felületkezelt szénacél (CSTR sorozat) géptalpak is rendelkezésre állnak. A legnagyobb kihívást jelentő körülményekhez kifejlesztett rozsdamentes acél kivitel (SS sorozat) az elérhető legmagasabb fokú korrózióvédelmet nyújtja.

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: SM 20 ELP-ASTR

89.562 Ft

(Nettó: 70.522 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF Vibracon

Az SKF Vibracon egységek a gépek szereléséhez használt, egyszerűen és pontosan beállítható géptalpak. A géptalpak 4°-ig kiegyenlítik a gép és a szerelőalap közötti szöghibát, így nincs szükség az alap költséges megmunkálására, illetve az epoxigyanta talpak beépítésével járó plusz munkára. Az önbeálló képesség a magasságállítási funkcióval ötvözve kiküszöböli a puhaláb megjelenésének lehetőségét a berendezések teljes üzemi élettartama alatt.

Az SKF Vibracon géptalpak különböző anyagokból készülnek, így ideálisan használhatók az alkalmazások széles köréhez, még a legszélsőségesebb üzemi körülmények között is. A korrózióvédelem biztosítására szabványos szénacél (CS sorozat) és felületkezelt szénacél (CSTR sorozat) géptalpak is rendelkezésre állnak. A legnagyobb kihívást jelentő körülményekhez kifejlesztett rozsdamentes acél kivitel (SS sorozat) az elérhető legmagasabb fokú korrózióvédelmet.

 

Alacsony profilú géptalp

Az alacsony profilú géptalpak (ELP-ASTR) felületkezeltek, valamint ötvözött acélból készülnek. Olyan alkalmazásokhoz készültek, ahol a rendelkezésre álló beépítési magasságok korlátozottak. Minden egyes alkatrész külön-külön felületkezelt, ami egyenletes minőséget és hosszabb korrózió elleni védelmet biztosít az termék számára. Könnyű szerelhetősége lerövidíti a telepítési időt.

Nagy teherbírás
Széles beállítási tartomány
Optimalizált csavar/Vibracon kombináció
Csökkentett alátétmagasság a teljes tartományban

 

Bolt hole diameter 27 mm
Minimum reduced height 17 mm
Minimum height 25 mm
Nominal height 30 mm
Maximum height 37 mm
Outer diameter 100 mm
Maximum extended height 100 mm
Key hole diameter 6 mm
Pitch 1.5 mm
Product weight 1.2 kg

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.