SKF SM 24 E-CS (szénacél) Vibracon géptalp

Univerzális, állítható, újrafelhasználható géptalp.

A korrózióvédelem biztosítására szabványos szénacél (CS sorozat) és felületkezelt szénacél (CSTR sorozat) géptalpak is rendelkezésre állnak. A legnagyobb kihívást jelentő körülményekhez kifejlesztett rozsdamentes acél kivitel (SS sorozat) az elérhető legmagasabb fokú korrózióvédelmet nyújtja.

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: SM 24 E-CS

58.718 Ft

(Nettó: 46.235 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF Vibracon

Az SKF Vibracon egységek a gépek szereléséhez használt, egyszerűen és pontosan beállítható géptalpak. A géptalpak 4°-ig kiegyenlítik a gép és a szerelőalap közötti szöghibát, így nincs szükség az alap költséges megmunkálására, illetve az epoxigyanta talpak beépítésével járó plusz munkára. Az önbeálló képesség a magasságállítási funkcióval ötvözve kiküszöböli a puhaláb megjelenésének lehetőségét a berendezések teljes üzemi élettartama alatt.

Az SKF Vibracon géptalpak különböző anyagokból készülnek, így ideálisan használhatók az alkalmazások széles köréhez, még a legszélsőségesebb üzemi körülmények között is. A korrózióvédelem biztosítására szabványos szénacél (CS sorozat) és felületkezelt szénacél (CSTR sorozat) géptalpak is rendelkezésre állnak. A legnagyobb kihívást jelentő körülményekhez kifejlesztett rozsdamentes acél kivitel (SS sorozat) az elérhető legmagasabb fokú korrózióvédelmet.

Beltéri használatra szénacél ékek (E-CS) ajánlottak. Költséghatékony megoldást kínálnak a szabványos alkalmazásokhoz, miközben megbízható teljesítményt nyújtanak olyan környezetben, mint például a gyárak padlófelülete. Az adalékok felhordása az illeszkedő felületekre kezdeti védelmet biztosít – mind a szerelés előtt, mind alatt –, és megakadályozza a megszorulást beállításkor.

 

Nagy teherbírás;
Széles beállítási tartomány;
Optimalizált csavar/Vibracon kombináció;
Csökkentett alátétmagasság a teljes tartományban;

 

Méretek:

Bolt hole diameter:  33 mm
Minimum reduced height:  35 mm
Minimum height:  45 mm
Nominal height:  51 mm
Maximum height:  60 mm
Outer diameter:  120 mm
Maximum extended height:  120 mm
Key hole diameter:  8 mm
Pitch:  2 mm
Product weight:  3.01 kg

 

 

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.