SKF SM 24 E-SS (rozsdamentes acél) Vibracon géptalp

Univerzális, állítható, újrafelhasználható géptalp.

A korrózióvédelem biztosítására szabványos szénacél (CS sorozat) és felületkezelt szénacél (CSTR sorozat) géptalpak is rendelkezésre állnak. A legnagyobb kihívást jelentő körülményekhez kifejlesztett rozsdamentes acél kivitel (SS sorozat) az elérhető legmagasabb fokú korrózióvédelmet nyújtja.

 

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: SM 24 E-SS

222.234 Ft

(Nettó: 174.987 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF Vibracon

Az SKF Vibracon egységek a gépek szereléséhez használt, egyszerűen és pontosan beállítható géptalpak. A géptalpak 4°-ig kiegyenlítik a gép és a szerelőalap közötti szöghibát, így nincs szükség az alap költséges megmunkálására, illetve az epoxigyanta talpak beépítésével járó plusz munkára. Az önbeálló képesség a magasságállítási funkcióval ötvözve kiküszöböli a puhaláb megjelenésének lehetőségét a berendezések teljes üzemi élettartama alatt.

Az SKF Vibracon géptalpak különböző anyagokból készülnek, így ideálisan használhatók az alkalmazások széles köréhez, még a legszélsőségesebb üzemi körülmények között is. A korrózióvédelem biztosítására szabványos szénacél (CS és E-CS sorozat) és felületkezelt szénacél (CSTR és E-CSTR sorozat) géptalpak is rendelkezésre állnak. A legnagyobb kihívást jelentő körülményekhez kifejlesztett rozsdamentes acél kivitel (SS és E-SS sorozat) az elérhető legmagasabb fokú korrózióvédelmet.

 

A rozsdamentes acél alátéteket (E-SS) a legnagyobb kihívást jelentő környezetben használják, ahol a szénacél felületkezelt alátétek nem elegendőek. Az illeszkedő felületeket adalékanyagokkal kezelik, hogy megakadályozzák az alkatrészek megszorulását beállításkor. Alkalmasak az olaj- és gáziparban, illetve a tengeri környezetben működő ipar részére.

 

Méretek:

Bolt hole diameter 33 mm
Key hole diameter 8 mm
Maximum extended height 120 mm
Maximum height 60 mm
Minimum height 45 mm
Minimum reduced height 35 mm
Nominal height 51 mm
Outer diameter 120 mm
Pitch 2 mm

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.