SKF TKSA 11 Tengelybeállító eszköz

Az új technológia könnyebbé és megfizethetőbbé teszi a tengelybeállítási folyamatot

 

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKSA 11

808.650 Ft

(Nettó: 636.733 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF tengelybeállító eszköz TKSA 11

Az SKF TKSA 11 okostelefonokkal és tabletekkel együtt használható korszerű tengelybeállító eszköz, amely lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót a tengelybeállítási folyamaton. A TKSA 11 az alapvető feladatokra összpontosít, nagyon egyszerűen használható, és különösen alkalmas a tengelybeállításban még nem járatos szakemberek számára, valamint a kompakt alkalmazásokhoz. Az SKF TKSA 11 az első olyan, mindenki számára elfogadható áron beszerezhető eszköz a piacon, amely induktív közelítésérzékelőket használ, lehetővé téve ezáltal a pontos és megbízható tengelybeállítást.

• Az eszközt és a motor pozícióját megjelenítő élőkép egyszerűvé teszi a méréseket és a vízszintes irányú tengelybeállítást.
• A TKSA 11 applikáció tartalmaz egy teljes mértékben funkcionális bemutatót, amelyen keresztül végigkísérhető a teljes tengelybeállítási folyamat, és ehhez még a TKSA 11 készüléket sem kell megvásárolni.
• A TKSA 11 beszerzésébe fektetett összeg hamar megtérül, és bárki számára elérhető.
• Az induktív közelítésérzékelők használatával a mérést ezentúl nem befolyásolja az erős napfény, a holtjátékot csökkentették és az eszköz robusztusabb kivitelű lett. A fejlesztéseknek köszönhetően a TKSA 11 alkalmazásával pontos és megbízható tengelybeállítás végezhető.
• Az automatikus tengelybeállítási jegyzőkönyvek rögzítik a teljes tengelybeállítási folyamatot és az eredményt is. A jegyzőkönyvek könnyedén megoszthatók e-mailben, vagy felhőalapú szolgáltatásokon keresztül.
• A TKSA 11D modell robusztus ipari kijelzőegységgel és lőretelepített alkalmazásokkal áll rendelkezésre.

Letölthető dokumentumok:

 

Termékvideó:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.