SKF TKSA 31 Tengelybeállító eszköz

Megfizethető és intuitív lézeres tengelybeállító rendszer

 

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKSA 31

1.579.413 Ft

(Nettó: 1.243.632 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF lézeres tengelybeállító eszköz TKSA 31

Az SKF TKSA 31 a legmegfizethetőbb megoldás az egyszerű lézeres tengelybeállítás elvégzésére. Az ergonomikus kialakítású kijelző egység és az érintőképernyő egyszerűen kezelhetővé teszi a készüléket, a beépített könyvtárban pedig több gép tengelybeállítási jegyzőkönyve is tárolható. A mérőfej nagy méretű lézeres érzékelői csökkentik az előbeállításra fordított időt, és a beépített puhaláb-funkcióval végzett talpbeállítás elősegíti a sikeres tengelybeállítást. Az olyan kiegészítő funkciók, mint a valós idejű nézet és az automatikus mérés lehetővé teszik a gyors és hatékony tengelybeállítást. A TKSA 31 innovatív lézeres tengelybeállító eszköz szinte minden költségvetés számára megfizethető.

• A mérések a jól ismert három pozícióból (9-12-3 óra) könnyedén elvégezhetők, ezenfelül minden mérési pozíciónál további 40° pozícionálási rugalmasság is biztosított.
• Az eszköz tervezésekor a hangsúlyt a gyors és hatékony tengelybeállítást elősegítő alapvető funkciókra és a hagyományos tengelybeállítási folyamatokra helyeztük.
• “Az automatikus mérés” lehetővé teszi a mérés elvégzését anélkül, hogy tartani kellene a készüléket, egyszerűen csak a fejeket kell a megfelelő pozícióba fordítani.
• A beállítások elvégzése után a jegyzőkönyv automatikusan létrejön, és az adott alkalmazásra vonatkozó megjegyzésekkel is kiegészíthető. A jegyzőkönyvek pdf fájlként exportálhatók.
• A műszer könyvtárában megtekinthető a gépekről és a tengelybeállításokról készült összes jegyzőkönyv. Ez egyszerűbbé teszi a gépek beazonosítását és korszerűsíti a tengelybeállítási folyamatot.

Letölthető dokumentumok:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.