SKF TKSA 41 Tengelybeállító eszköz

Korszerű lézeres tengelybeállító rendszer továbbfejlesztett mérési és jegyzőkönyvezési tulajdonságokkal

 

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKSA 41

1.988.207 Ft

(Nettó: 1.565.518 Ft)

Készletinformáció: készleten

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF lézeres tengelybeállító eszköz TKSA 41

A TKSA 41 egy korszerű lézeres tengelybeállítási megoldás a pontos tengelybeállítás eléréséhez. A két vezeték nélküli mérőegységgel, nagy méretű érzékelőkkel és erős lézerrel ellátott eszköz pontos méréseket végez még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is. Az ergonomikus kialakítású kijelzőegység és az intuitív érintőképernyős navigáció lehetővé teszi a gyors és egyszerű tengelybeállítást, míg az új innovatív tulajdonságok – például a „szabad mérés” – hatékonyabbá teszik a beállítást. SKF TKSA 41 tengelybeállító eszköz a hangsúlyt a gyakorlatban elvégzett tengelybeállítási folyamatok megkönnyítésére helyezi, így az ipar egyik legjobb tengelybeállítási megoldásának minősül.

• A vezeték nélküli kommunikáció javítja az eszköz kezelhetőségét, és lehetővé teszi a biztonságos helyről történő tengelybeállítást nehezen hozzáférhető alkalmazások esetén.
• Az automatikus mérés lehetővé teszi a mérés elvégzését anélkül, hogy tartani kellene a készüléket, egyszerűen csak a fejeket kell a megfelelő pozícióba fordítani.
• Automatikus jegyzőkönyv-készítés minden egyes tengelybeállítást követően. A jegyzőkönyvek jegyzetekkel és a beépített kamerával készített képekkel testre szabhatók a legátfogóbb áttekintés érdekében. A jegyzőkönyvek pdf fájlként exportálhatók.
• A valós idejű nézet támogatja az intuitív méréseket és megkönnyíti a vízszintes és függőleges irányú beállítást.
• A TKSA 41 egyszerű kivitelének köszönhetően a vízszintes forgógépek tengelybeállítási feladatai könnyebben elvégezhetők.
• A QR-kódok egyszerűbbé teszik a gépek beazonosítását és korszerűsítik a tengelybeállítási folyamatot.

Letölthető dokumentumok:

 

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.