SKF TKSA 51 Tengelybeállító eszköz

Sokoldalú és intuitív tengelybeállítás tablet és okostelefon használatával

 

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKSA 51

2.088.550 Ft

(Nettó: 1.644.527 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF lézeres tengelybeállító eszköz TKSA 51

A nagyfokú mérési rugalmasságot biztosító TKSA 51 lézeres tengelybeállító eszköz mind a kezdő, mind pedig a haladó szintű tengelybeállítási feladatokhoz alkalmazható. A lézeres tengelybeállításra tervezett, tabletre vagy okostelefonra letölthető SKF tengelybeállítási applikáció betanítás nélkül is egyszerűen használható.

Az alaptartozékok lehetővé teszik a TKSA 51 műszer alkalmazását az alkalmazások széles körében, például motoroknál, hajtóműveknél, ventilátoroknál, szivattyúknál, sebességváltóknál, stb. Az eszköz mobilapplikációja oktatóvideót is tartalmaz, ahol a kezelők megnézhetik, hogyan kell pontos méréseket végezni.

• Mérési rugalmasság – A jól ismert három pozícióból végzett mérésnek további rugalmasságot biztosít, hogy a mérés bármely szögből elkezdhető, és összesen minimum 40 fokos elforgatást igényel. Ezáltal a kezelők a szűk helyeken is el tudják végezni a beállítást.
• Automatikus jegyzőkönyv-készítés – A beállítások jegyzőkönyve automatikusan létrejön, valamint jegyzetekkel, a gépekről készült képekkel és az érintőképernyőn keresztül aláírással is kiegészíthető. A jegyzőkönyvek pdf fájlként exportálhatók és megoszthatók más mobilalkalmazásokkal.
• Sokoldalú és kompakt – A számos alaptartozék, például a mágneses szerelőkonzolok, valamint a bővítőrudak és láncok növelik a TKSA 51 sokoldalúságát, amely ennek ellenére kompakt, könnyű és könnyen hordozható.
• 3D valós idejű nézet – Ez a funkció lehetővé teszi a fejek intuitív módon történő pozícionálását a gyors mérés érdekében, és valós idejű képet ad a vízszintes/függőleges irányú beállítás-korrekcióról. Az applikáció a virtuális motor 3D elforgatását is lehetővé teszi annak érdekében, hogy a kép a berendezés aktuális pozíciójához igazodjon.
• Zavarkompenzáció – a mérési értékek időről időre átlagolásra kerülnek, ezáltal biztosítható a mérés pontossága rezgés vagy egyéb külső zavaró tényező esetén.
• A TKSA 51D modell robusztus ipari kijelzőegységgel és előretelepített alkalmazásokkal is rendelkezésre áll.

Letölthető dokumentumok:

 

Termékvideó:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.