SKF TKSA 71 Tengelybeállító eszköz

Sokoldalúság és teljesítmény a szakszerű tengelybeállításhoz

 

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKSA 71

3.121.686 Ft

(Nettó: 2.458.021 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

SKF Lézeres tengelybeállító eszköz, TKSA 71

A kiemelkedő tengelybeállítási teljesítményt és a hosszú távú ipari tartósságot az eszköz innovatív kivitelével érték el, amely nagyfokú mérési pontosságot biztosít, és kiváló védelmet nyújt a por és a víz ellen szélsőséges üzemi körülmények között is.

• Egyszerű használhatóság – Intuitív szoftveres alkalmazások, irányított tengelybeállítási folyamat és oktatóvideók.
• Az alkalmazások széles köréhez használható – Kiegészítők átfogó választéka és az eszközhöz kifejlesztett szoftveres alkalmazások.
• Kimagasló tengelybeállítási teljesítmény – Akár 10 méter mérési távolság, zavarkompenzáció, rugalmas mérés, összesen csupán 40° elforgatás, automatikus mérés és testre szabható tengelybeállítás a célértékek megadásával.
• Védelem a zord üzemi körülmények ellen – Teljesen tömített por- és vízálló mérőegységek (IP67).
• Ultra-kompakt mérőegységek – Rendkívül szűk helyeken is használhatók.
• Robusztus hordtáska – Kiváló védelmet nyújt, kényelmesen szállítható, és szükség esetén a készülék vezeték nélkül tölthető.

TKSA 71 – a pontos és tartós tengelybeállító eszköz

Az SKF kínálata a szélsőséges ipari környezetben végzett szakszerű tengelybeállításra tervezett TKSA 71 lézeres tengelybeállító eszközzel bővült. A sokoldalú eszköz ultra-kompakt mérőegységei rendkívül szűk helyeken is használhatók. Az eszközhöz kifejlesztett szoftveres alkalmazások lehetővé teszik a különböző típusú tengelyek beállítását, beleértve a vízszintes és a függőleges irányú tengelyek, a köztengelyek és a gépláncok beállítását is.

Teljes, minden igényt kielégítő rendszer a tengelybeállításhoz
A TKSA 71 alapmodell a tengelybeállításhoz szükséges standard eszközöket tartalmazza. A légitársaságoknál elfogadott kézipoggyászméretű, masszív hordtáskában szállítjuk.

A TKSA 71/PRO modell további kiegészítőket tartalmaz – például csúsztatható konzolokat, mágneses talpakat és állítható konzolokat -, amelyek megkönnyítik a nehezebben elvégezhető tengelybeállításokat.

Ezt a modellt nagyobb méretű, masszív gurulóbőröndben szállítjuk. A TKSA 71D és a 71D TKSA/PRO védőburkolattal ellátott és előre telepített alkalmazásokat tartalmazó kijelző eszközzel is rendelkezik.
Mindkét rendszer használható internet kapcsolat vagy fiókbeállítások nélkül.

Letölthető dokumentumok:

 

Termékvideó:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.