SKF TKBA 31 Szíjtárcsa-beállító eszköz

Korszerű eszköz a szíjtárcsák és lánckerekek beállításához

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TKBA 31

687.496 Ft

(Nettó: 541.335 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

TKBA 31

A szíjjal / szíjtárcsával hajtott berendezések, a láncok / lánckerekek vagy bármely más hajtástechnikai rendszer, például a vezérműszíjak pontos beállítása elengedhetetlen mind a szíj vagy lánc, mind a szíjtárcsa vagy a lánckerék kopásának csökkentése érdekében. A pontos beállítás elősegíti a rezgés csökkentését, és ezáltal nő a berendezés teljesítménye.

A megfelelő szíjtárcsa- vagy lánckerék-beállítás eredményeként csökken a váratlan gépleállások száma és nő a berendezések megbízhatósága.

Az SKF TKBA 31 szíjtárcsa-beállító eszköz egyszerű és pontos módszert kínál a szíjtárcsák vagy lánckerekek megfelelő beállításához.

A TKBA 21 és 31 eszközök két lézerkibocsátó egységből állnak, amelyek mágnesesen csatlakoztathatók a meghajtó vagy hajtott szíjtárcsa vagy lánckerék oldalához. Mindkét lézeres egység lézersugarat bocsát ki – a TKBA 21 esetében vöröset, a TKBA 31 esetében pedig zöldet -, amely rávetül a szemben lévő másik egységre. Mindegyik egység elején található egy célterület referenciavonalakkal. A célterületre vetített lézermintától függően meghatározható a szögeltérés típusa és a korrigálás módja. A szíjtárcsa- vagy lánckerék-beállítás könnyedén elvégezhető úgy, hogy a mozgatható gépegység(ek) beállítását addig folytatjuk, amíg a lézervonal mindkét egységen egybe nem esik a referenciavonalakkal.

A TKBA 31 3 db AAA alkáli elemmel működik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letölthető dokumentumok:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.

Érdekelhetnek még…

 • SKF TKBA 11 Szíjtárcsa-beállító eszköz

  215.543 Ft

  (Nettó: 169.719 Ft)
  Ajánlatot kérek
 • SKF TKBA 40 Szíjtárcsa-beállító eszköz

  708.308 Ft

  (Nettó: 557.723 Ft)
  Ajánlatot kérek