SKF TLGU 10 Ultrahangos kenésellenőrző

Az ultrahangos érzékelő javítja a csapágyak újrakenésére alkalmazott karbantartási gyakorlatokat

A feltüntetett kép illusztráció!
Kérjük ellenőrizzék az eszközök műszaki adatait, készletek tartalmát és a rendelhető tartozékokat a katalógusban!

Cikkszám: TLGU 10

795.272 Ft

(Nettó: 626.199 Ft)

Készletinformáció: Külső raktárban.

Ajánlatot kérek

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?
Nem tudod hogy megfelelő-e számodra vagy azt hogy pontosan mire lenne szükséged? Kattints a lenti gombra és kérj segítséget szakképzett munkatársunktól Messengeren.

A karbantartó technikusok számára kifejlesztett TLGU 10 ultrahangos technológiát használ a manuálisan végzett újrakenés hatékonyságának növelésére.
A zsírzópisztolyhoz csatlakoztatva az intuitív eszköz elősegíti, hogy a technikusok a megfelelő mennyiségű kenőanyagot alkalmazzák a csapágy újrakenéséhez. A túl- vagy alulkenéssel kapcsolatos problémák kiküszöbölésével elősegíti a csapágy élettartamának meghosszabbítását. Az eszköz használata számos csapágy-alkalmazáshoz ajánlott, beleértve az elektromos motorokat, szivattyúkat, ventilátorokat, kompresszorokat és szállítószalagokat.

• Egyszerűen használható
A TLGU 10 eszközt készletben szállítjuk.
A hang és a vizuális kijelzés kombinációja segítséget nyújt a technikus számára a maximális pontossággal végzett újrakenéshez.

• Költségmegtakarítás
A túlkenés – és a túlzott kenőanyag-költségek – kiküszöbölése mellett az eszköz által biztosított pontosság fokozza a vevő berendezéseinek megbízhatóságát.

• Növeli a megbízhatóságot és a pontosságot
Az elméleti modellekre vagy a tapasztalatokra való támaszkodás helyett a technikus pontos, valós idejű útmutatást kap az újrakenési folyamat menetéről.

• Meghosszabbítja a csapágyak üzemi élettartamát
A pontos újrakenés optimális csapágyteljesítményhez vezet, és ez csökkenti a kopás és a meghibásodás valószínűségét.

 

 

Az újrakenés kritikus fontosságú a csapágyak élettartamának meghosszabbítása szempontjából, végrehajtása mégis gyakran a tapasztalatok alapján történik. A TLGU 10 lehetővé teszi az újrakenés praktikusabb, állapotalapú eljárással történő elvégzését, mivel alkalmazásával megfelelő mennyiségű kenőanyag juttatható a csapágyba a megfelelő időben.

Az egyszerűen használható eszköz mostoha körülményekhez optimalizált robusztus ultrahang-érzékelővel működik. A szenzor érzékeli a kenőanyag hangját a csapágy feltöltése során. A zsírzópisztolyhoz csatlakoztatva a TLGU 10 Lehetővé teszi, hogy ez a hang a fejhallgatón keresztül hallható legyen a technikus számára is. Amikor a kenőanyag eléri a megfelelő mennyiséget, a hang hirtelen megváltozik. Az egyszerű használat érdekében a zajszint a színes kijelzőn is nyomon követhető.

A hang és a vizuális megjelenítés kombinációja segítséget nyújt a technikusok számára a megfelelő kenőanyag-mennyiséggel végzett gyors és pontos újrakenéshez. Az elégtelen kenés korai csapágy-meghibásodást okozhat, vagy lehetővé teszi, hogy a szennyezőanyagok bekerüljenek a csapágyba.
A túlzott kenésnek is komoly következményei lehetnek, valamint a kenőanyag egy része kárba vész, ezért növeli a költségeket. A túl- és alulkenés egyaránt csökkentheti a csapágy élettartamát.
A TLGU 10 segítséget nyújt a technikusok számára az optimális kenőanyag-mennyiség alkalmazásához a csapágy teljesítményének és élettartamának maximalizálása érdekében.

Megjegyzés: A zsírzópisztoly nem tartozik a TLGU 10-hez. Az SKF kínálatában a zsírzópisztolyok széles választéka megtalálható, ezeket külön kell megrendelni.

 

Letölthető dokumentumok:

 

Termékvideó:

Nézz körül a legfrissebb termék katalógusok között, kérdés esetén pedig keress minket bizalommal.