SKF TLGU 10 ultrahangos kenésellenőrző eszköz egyszerűen csatlakoztatható a zsírzópisztolyhoz

SKF TLGU 10 praktikus, egyszerűen használható megoldás a pontos újrakenéshez

 

A kenés kritikus fontosságú a csapágyak élettartamának meghosszabbítása szempontjából, hiszen a hosszabb csapágyélettartam hozzájárul az üzemidő és a termelés növeléséhez. Míg az elégtelen kenés lehetővé teszi, hogy a szennyeződések bekerüljenek a csapágy belsejébe, és ez korai meghibásodást okozhat, a túlzott kenés költséges művelet és komoly problémákhoz vezethet. Az SKF TLGU 10 ultrahangos kenésellenőrző eszköz praktikus, egyszerűen használható megoldást kínál a pontos újrakenéshez. Ez az ultrahangos technológiával működő intuitív eszköz egyszerűen csatlakoztatható a zsírzópisztolyhoz és elősegíti, hogy a technikusok a kézi újrakenési folyamat során a megfelelő időben a megfelelő mennyiségű kenőanyagot alkalmazzák a csapágy újrakenéséhez a csapágy teljesítményének és élettartamának maximalizálása, valamint a legalacsonyabb beszerzési és üzemeltetési összköltség elérése érdekében.

 

A karbantartó technikusok számára kifejlesztett TLGU 10 ultrahangos technológiát használ a manuálisan végzett újrakenés hatékonyságának növelésére. A zsírzópisztolyhoz csatlakoztatva az intuitív eszköz elősegíti, hogy a technikusok a megfelelő mennyiségű kenőanyagot alkalmazzák a csapágy újrakenéséhez. A túl- vagy alulkenéssel kapcsolatos problémák kiküszöbölésével elősegíti a csapágy élettartamának meghosszabbítását. Az eszköz használata számos csapágy-alkalmazáshoz ajánlott, beleértve az elektromos motorokat, szivattyúkat, ventilátorokat, kompresszorokat és szállítószalagokat.

  • Egyszerűen használható : A TLGU 10 eszközt készletben szállítjuk.  A hang és a vizuális kijelzés kombinációja segítséget nyújt a technikus számára a maximális pontossággal végzett újrakenéshez.
  • Költségmegtakarítás : A túlkenés – és a túlzott kenőanyag-költségek – kiküszöbölése mellett az eszköz által biztosított pontosság fokozza a vevő berendezéseinek megbízhatóságát.
  • Növeli a megbízhatóságot és a pontosságot :Az elméleti modellekre vagy a tapaszta-latokra való támaszkodás helyett a technikus pontos, valós idejű útmutatást kap az újrakenési folyamat menetéről.
  • Meghosszabbítja a csapágyak üzemi élettartamát :A pontos újrakenés optimális csapágyteljesítményhez vezet, és ez csökkenti a kopás és a meghibásodás valószínűségét.

 

 

További információt talál webáruházunkban.