Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy megfogalmazza azokat az elveket, amelyek a Príma Csapágy Kft-t vezérlik a tudomására jutott személyes adatok felhasználása során. A weblapra való belépéssel Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Ha az itt leírtakkal nem ért egyet, ne használja az oldalt.

Cégünk betartja az személyes adatok védelmére és felhasználására vonatkozó nemzeti adatvédelmi törvényt, vagyis a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvényt, valamint mindazokat a törvényeket, amelyek a Príma Csapágy Kft. tevékenységére vonatkoznak.

 

A cégünk által gyűjtött személyes adatok a vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, ország és minden egyéb, a weblap használói által önként közölt információn alapulnak. Az Ön személyes adatait azzal a céllal dolgozzuk fel, hogy eljuttassuk Önhöz az Ön által kért termék- és szolgáltatás információkat, valamint felhasználjuk azokat marketing, kereskedelmi és termékfejlesztési célokra. A személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

 

A Príma Csapágy Kft.  semmilyen felelősséget nem vállal a honlapjáról elérhető külső weblapok adatvédelmi gyakorlatáért, ill. tartalmáért.

A Príma Csapágy Kft. bármikor módosíthatja, aktualizálhatja Adatvédelmi politikájának feltételeit.

 

Felelősség korlátozása

Bár mindent megteszünk a weblapon szereplő információ pontosságáért, annak tartalma úgy értendő, ahogyan azt a szavak általános jelentése szerint érthető, a Príma Csapágy Kft. elutasít minden közvetlen vagy közvetett követelést, igényt amely a forgalmazhatóság, illetve ,az egy adott vélra való alkalmasság szavatolásával kapcsolatos. Az oldalra látogató tudomásul veszi, hogy a weboldalt kizárólag saját felelősségére használja, és viseli az azzal kapcsolatos valamennyi költséget és hogy a Príma Csapágy Kft-t az oldalra való belépésből, ill. a web oldalon elérhető információ, ill. szoftver használatából eredően semmilyen közvetlen, véletlenszerű, következményes vagy közvetett kárért nem terheli felelősség.

Az Ön által vásárolt, ill. igénybe vett termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó jótállási igény és reklamáció tekintetében a termékre, ill. szolgáltatásra érvényes szerződés feltételei és rendelkezései vonatkoznak.

Ezen kívül a weblapról elérhető oldalak és linkek tekintetében a  Príma Csapágy Kft. semmilyen garanciát nem vállal az ezen weblapokon szereplő információk pontosságára és megbízhatóságára, továbbá az azokon lévő, harmadik fél által készített, ill. publikált anyagokra vonatkozóan.

 

 

KATALÓGUS