Ajánlatkérés

Kérjen egyszerűen, gyorsan árajánlatot tőlünk.

Az alábbi űrlappal gyorsan eljutathatja az árajánlathoz szükséges legfontosabb információkat.

 

Az SKF a világ 130 országában jelen lévő nemzetközi ipari csoport, csapágypiac vezetője. A vállatatot Sven Wingquist, a beálló golyóscsapágy feltalálója alapította 1907-ben. Az SKF néhány év múltán a világ minden táján terjeszkedni kezdett.


A cégnek közel 40000 alkalmazottja és több mint 80 gyára van a világ különböző országaiban. Értékesítési hálózata nagy számú eladási szervezetből, valamint több, mint 7000 viszonteladóból és kereskedőből áll. Az SKF termékeinek választékát a műszaki tanácsadó szolgáltatás teszi teljessé.


A siker kulcsa a minőségi termékek és szolgáltatások magas színvonalának fenntartásában rejlik. Ugyancsak döntő szerepet játszanak a fejlesztésbe fektett eszközök, amelyek sok korszakalkotó felfedezéshez vezettek.


Az SKF Csoport üzleti tevékenységének területei: a csapágyak, radiális tengelytömítések, különleges acélok, valamint más, fejlett technológiát képviselő ipari termékek. Az ezeken a trületeken szerzett tapasztalatok biztosítják azt a tudást és szakértelmet, amely szükséges ahhoz, hogy vevőit a legfejlettebb műszaki termékkel és a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal lássa el.

 

5-platform.png